maandag, juli 23, 2012

Ontzag en laat je niet meeslepen

Wat een uithaal van Verkerk, heb je ’t gezien?

Hoe ze het doen, doen ze het… ’t is om ontzag voor te hebben.
Goede duiven gecombineerd met topmanagement levert bovenmatige resultaten op, zoveel is duidelijk. Dat die mannen het in de vingers hebben is ook geen vraag meer.

Koen Minderhoud 1e in Zeeland van Chateauroux en Gebr. Scheele 5 bij de eerste 10!
In andere afdelingen zullen vast ook de topmelkers het verschil maken… petje af.

Toch knap hoe men de prestaties van de duiven zo kan oprekken. Het was echte dagfond deze keer: Kopwind en goed weer. Op zo’n moment 600 + km kost al snel 8- 9 uur vliegen en dat kan de “normaal” gesoigneerde goede duif wel maar doet dan geen ‘kop’ meer tegen het geweld van deze grote topmannen. Mee stayeren is er dan niet meer bij!!

Mijn oproepje: gewone melkers, vertil je toch niet aan de dagfond. Zodra het echte dagfond is zoals zaterdag of bijvoorbeeld zoals de eerste (Bourges) van het jaar… dan worden de jongens van de mannen onderscheiden hoor!

Veel van de grote mannen willen het onderscheid maken op de dagfond. Dat zijn de NPO en Teletekstvluchten, daar is de eer en zeker de commercie te winnen. Maar dat kan voornamelijk omdat de gewone soigneurs onder ons op voorhand al geklopt zijn. Daar wil ik niet aan meedoen. Ik vind Midfond al mooi genoeg en daarop is de verdeling nog eerlijker heb ik het idee. Natuurlijk is het alle weken “ieder voor zich” en weet je niet hoe een koe een haas vangt. Echter wanneer je meedoet wil ook jij toch uithalen als Verkerk of het wekelijks 'God zegene de greep'?

Beheers 1 onderdeel zo goed je kunt, en bekamp elkaar daarop, specialiseren dus!