woensdag, mei 23, 2012

Opvallen en omhoogvallen

Is het ook u opgevallen dat er meerdere kampioenen alweer in kampioenenstijl presteren? Ze hebben goede duiven die het gewoon doen, ongeacht de omstandigheden. Knalvroeg misschien niet perse maar de kampioenen zijn degenen die de cirkel rond hebben en dat vertaalt zich op de uitslag.

Ook zijn er kampioenen die nog niet perse vol gas lijken te gaan. Er kan wat haperen aan de cirkel of er kunnen fouten zijn gemaakt. Of ze hebben het zo goed voor elkaar dat ze toewerken naar topprestaties op het spelonderdeel van hun keuze (dag- of overnachtfond)! Mijn idee is dat het vaak een kwestie van tijd is voordat deze mensen weer prima uitslagen wegzetten.

Hoe het ook gaat of hoe het ook uitpakt, niemand maakt goede uitslagen door beperkte inzet!! M'n waardering voor de inzet van al die kampioenen!

Omhoogvallen doen er ook diverse. Je kunt in de duivensport vooral omhoogvallen wanneer de media brood in je ziet of soms als een schrijver je persoonlijk graag mag. Prik er doorheen mensen door wat studie te doen van de uitslagen. Niet elke 1e prijs of goede uitslag heeft dezelfde waarde!