maandag, mei 19, 2014

PIEKEN & Armstrong

Het blijft straf vind ik dat grote namen, topspelers uitgerekend op de teletekst(achtige) vluchten weten te pieken. Voor mij staat vast dat ze alleen maar met goede duiven pieken, niet met kraaien!

Maar dat ze toewerken naar een vlucht is klip en klaar.
Deze topmelkers zijn al de toppers, gemiddeld genomen op alle vluchten zijn ze dat maar weten op de speciale vluchten er een schepje boven op te doen en geven de massa het nakijken.

Het lijkt er sterk op dat een week eerder de prestaties wat minder zijn. Het valt echter niet zo heel erg goed op vanwege de grote hoeveelheid duiven die ze spelen. Het heeft er in elk geval de schijn van dat het een week eerder wat minder is, iets (nog altijd boven gemiddeld).

Boosten, pieken, hoe je het ook maar noemt, het is er in onze sport.
Vakmanschap en top duiven voorop, zoveel is zeker. Hoe kan het zonder? Misschien is dat 'genoeg' om te pieken en snappen wij het niet omdat we van beide te weinig in huis hebben!?

Wat ik vooral hoop is dat we niet jaren later concluderen dat er Armstrongs zijn die jarenlang hun ding hebben gedaan en de anderen hebben bedot.

Als het eerlijk vakmanschap is, hoop ik dat we uitleg krijgen... maar daarvoor ligt het initiatief niet bij degenen die ons de baard af doen maar bij onszelf!!