zondag, november 23, 2014

Heerlijk weer & H5Nx hetze

Het is zondagmorgen en heerlijk weer. Jammer dat de duiven een ophokplicht hebben. Ze zijn toch gevaccineerd en daarmee volgens mij althans beschermd? In de pluimvee sector is het natuurlijk een drama. Maar er hangt toch ook wel veel mysterie en emotie omheen hoor.
In Duitsland is een trekvogel bewust geschoten... Ja ja. En die hebben ze gecontroleerd en ook vogelgriep waargenomen. Sterk verhaal als je het mij vraagt!!

Ik ben niet zo van de complottheorieƫn ofzo maar ik geloof er allemaal niet zo in. Enkele kippen ziek en de rest door de vernietiger?
Boer deed er niet moeilijk over, alles was toch verzekerd... Nu jij weer.

Ook al zouden ze een virus meedragen, dan kan je als mens van een drumstickje of kippetje uit de braadpan echt totaal geen vogelgriep krijgen! Er wordt een hetze ontketend en we lopen er allemaal mee weg. Het is een rare uitwas van een overspannen maatschappij op dit vlak!
In Aziƫ bestaat het volop... Vogelgriep. Nu en dan een menselijke dode daar maar hee de hygiene-regels moeten ze daar nog uitvinden. En per saldo eigenlijk bij nog geen handvol keihard aangetoond dat vogelgriep doodsoorzaak was. In totaal in alle jaren amper doden gevallen door vogelgriep... Veel meer door gewone griep!!!!!!!! Wellicht het miljoenvoudige, heb je daar wel eens aan gedacht?

Maar hele farms met pluimvee maar vernietigen... Kom op zeg wat een dwaas gedoe.
Als je het mij vraagt worden we compleet voor de gek gehouden en velen hebben niks door, nee sterker nog doen er in mee omdat we er van overtuigd zijn dat het klopt.
Acht is meer dan 1000.


Ondertussen op eigen hok weinig te melden.
Rust in de tent. Dat hoort zo in deze tijd van het jaar!
( en geen griepverschijnselen )