maandag, april 10, 2017

We zaten erbij

We zaten er gewoon bij... opvallend dat de jaarlingen en 2-jarigen voorop waren. De oudere rakkers doen Duffel dus niet meer zo snel, of is dat een te snelle conclusive?
De 06 (zoon Ari) was m'n eerste. 5e in de club maar in de Hoekse Waard, mooi even 1e in de B-ploeg tegen zo'n 2700 duiven, en dat voor een fondman. (Die B categorie zijn veelal de fondspelers of course) Ook hier dus gewoon het eerste gewin kattengespin.


JP zat er goed bij en pakte in de Hoekse Waard de 10e tegen ruim 5000. GertJan en Peter, deden het super in hun eigen club en region. Fanatiek zijn wordt beloond, zoveel is duidelijk!!


Deze week de duivinnen nog eens oplijnen en dan zaterdag 100 km uit Gent. Mooi westelijk, iets dat ik altijd al wilde. Dat is eerlijker maar de duiven zullen liever om Zeeland heen willen vliegen. Die waterpartijen van Wester- en Oosterschelde pakken ze liever niet mee.


Deze week nog bij 3 doffers jongen aan de krop. Allerdrie hadden overigens prijs vanuit Duffel! Na deze week is dat gedaan en is het 100% weduwschap, doffers en duivinnen. 1 nestkoppel bij de duivinnen en 1 duivin waarmee ik niet speel. Kortom 15 doffers en 14 duivinnen.