woensdag, september 12, 2018

Nieuwe aanwinsten en Oded's kinderen

Gisteren weer een stukje toekomst verzekerd door nieuwe aanwinsten van Bert Saarloos onder te leggen. Nu nog in het ei maar op termijn hoop ik dat ze de gewenste upgrade helpen maken! Het is en blijft een sterk staaltje om te lezen in zoveeeeel reportages dat er duiven met Saarloos origine op de marathonvluchten vooraan staan.
Mijn 1e op Perigueux is er maar 1 voorbeeld van. Nu en dan zuivere maar zeker ook ingekruiste duiven maken het mooie weer!
DANK opnieuw, Bert

Het hok wordt nu wel een groot zooitje. De veren en niet schoonmaken geven nu een aanblik om van te huilen. Ik moet maar eens aan de schoonmaak. Wordt een gefaseerd klusje (elke zaterdag 1 hok).

Ik ben voornemens deze winter te laten vaccineren tegen paratyphus. Pokken als er entstof te krijgen valt. beetje vanuit het idee: beter mee dan om verlegen!

Van Kenneth het bericht dat een dochter van Oded momenteel bovenaan staat in de regio voor kampioenschap MF jonge duiven. Het zou erg mooi zijn als ze dat vol houden kan met nog 1 vluchtje bij te plussen. Het zoveelste bewijs dat Oded een topper is. Jongen eruit - met diverse duivinnen - doen het in 1 woord geweldig!
Het is wel een interessant idee of kinderen uit deze topper het niet leuk zouden doen op een eenhoksrace. Zouden we er een mooi duivin bij moeten vinden...