zondag, juli 29, 2012

tsjonge jong, weeeer op zondag

Vanmorgen kwamen ze maar weer eens onder kerktijd.
Ik begon nioet zo vroeg maar ze kwamen wel dicht op elkaar.

1 van de jongen van Frans de Coux deed weer kop.
Let maar op, dat wordt volgend jaar een van m'n beste!!

Jan Piet zou met de jongen mogelijk weer de 1e hebben gespeeld.
We spraken net nog even over het hoe en wat.
De belangrijkste conclusie: de besten komen uit de besten... iedereen heeft te veel matige duiven die ze toch door houden want je kan niet weten... Nou, Ik zal er met het mes weer flink doorgaan hoor.
S T R E N G E   S E L E C T I E

update 20:50

Ik mis er 1, een mooi doffertje. Ik vermoed dat zo een verongelukt. Voor de wind te ver gegaan en dan tegen de wind in terug... en laag vliegen natuurlijk. Zulke raken vermoeid en voor je het weet is zo een gebutst. Natuurlijk kan het veel vaker gebeuren op de ca 235 km. Ik vermoed dat zo een toch al niet de beste was of worden zal, al hoewel je het nooit weet.

Anyway... ik ben niet tevree.
m'n duiven zijn alles behalve wat ze afgelopen voorjaar waren. Zit 'm dat in de weersomstandigheden? Ik vermoed dat het er mee te maken heeft. Anderszins zit er geen ritme in, qua verzorging bedoel ik. Ook dat speelt mee. Ik ben zelf niet zo scherp door drukte en dat heeft z'n weerslag.
Ik zal nog eens aan proberen te zetten de komende weken... geef me nog even!
2 kandidates voor Londen zitten op verse eitjes. Eventueel wordt het toch nog een andere maar dat zien we wel de dag van inkorven.
Overigens mbt Berlijn begreep ik via Pipa dat er 12 uur na lossing nog geen veer in Nederland was. Berlijn is minimaal 450 km... dat wordt een debacle!!!