zondag, april 12, 2015

Vandaag veel beter weer dan gisteren

Vandaag verliep het allemaal beter dan gisteren. Het weer liet zich van een mooie kant zien en de duiven werden bijtijds in vrijheid gesteld. In onze vereniging telden de resultaten t.o.v. het rayon totaal niets voor. West aan de wind, maakte dat op zo'n korte afstand de prijzen oostwaards werden verdiend. Het zij zo.

Remon Prins die voor de resultaten maar weer samen met z'n vader ging spelen, ook al zit z'n jonge gezin in Oud-Beijerland en zit senior op 45 minuten rijden in Giesenburg. Ze pakten de snelste 2 van vandaag. Die duiven kunnen het dus zeker. De ligging maakte het voornaamste verschil. Om dit soort successen mee te maken maakte Remon de juiste keus. 1e gewin is kattengespin, mooi gedaan mannen!

Hier alles rustig. Duiven moeten nog wennen aan een ander ritme en regime. Er zit nog geen por op. No problem natuurlijk, zo vroeg in het seizoen voor fondmannen en - vrouwen. Deze week nog maar een keer op 30 km en dan aanstaand weekend hopelijk beter weer.
De piepers hebben allemaal een drupje anti-luizenspul gekregen en een goede herkenningsring en 1 met een telefoonnummer. Leuk spul, hun avontuur is begonnen.