zondag, juni 14, 2015

Spijtig en door elkaar gelost vanuit Essen/Nispen!?

St Vincent werd spijtig genoeg een verliespost. Hoewel niet persé een zware uitvoering van de overnachtklassieker, kon mijn Limogesduivinnetje het kennelijk niet redden. Ze is er nog altijd niet en ik vrees het ergste. Hoewel top ingekorfd, goed aan de meet gebracht, is de 1004 km niet volbracht.

Ik geloof dat ik zeer goed kennis maak met een ander element van de sport dit jaar: verliezen incasseren en op de voorvluchten geen rol van betekenis spelen!

We doen voort maar het is eigenlijk tijd voor een ommekeer hoor.
De melker doet voort en worstelt zich door talloze vraagtekens...

Op Essen/Nispen waren de late van Jos van Olmen mee. Allen retour, no problem. Hoewel??
In 13 minuten 4 duiven vanuit Essen? Aan m'n hoela, die zijn te vroeg gelost. Theo uit onze club had zelfs al duiven voordat ze officieel waren gelost!
De lossers hebben er een zooitje van gemaakt. Was dat omdat de manden uit onze vereniging her en der in vrachtwagens werden gestopt? In eerste instantie vergaten ze Oud-Beijerland op te halen en na 22 uur kwam er nog snel een vrachtwagen vanuit Barendrecht de manden ophalen.

Het lijkt me dat dit van de afdeling en of de vervoerscommissie een verklaring vraagt!!

Enkele liefhebbers waren zwaar de pineut en misten er om 19 uur nog veel te veel. Voor de wind mee met duiven uit noordelijker gelegen samenspelen? Balen... Was waarschijnlijk niet nodig geweest. Graag verantwoording mannen... Foutjes zijn menselijk maar ff transparant graag.