vrijdag, juni 30, 2017

Nat op komst

Er wordt slecht weer voorzien. Afdelingen lassen af of verzetten. Onze afdeling niet: gewoon ingekorfd gisteren voor Nanteuil en vanavond voor Duffel. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid (altijd een mooie term) gaat dat op zaterdag niks worden of het moet 2e helft van de middag zijn als er over het westen opklaringen komen.
Wie weet.

Agen is uitgesteld. Ik hoop eigenlijk dat ze ook morgen en zondag niet gaan lossen. De kans dat de duiven dan onderweg in nat weer terecht komen is erg groot. Met toch een niet fair verloop als gevolg. Immers zitten de buien aan de kant waar je duiven naar toe moeten en bijv. de andere kant van de vlieglijn niet, dan ben je soms op voorhand al uitgeschakeld. Denk aan Mont de Marsan: Midden en Noord Limburg en hoger hadden de pech dat uitgerekend daar een buienlijn zat waar ze niet doorheen konden...
Maandag is het 100% goed, dan maar op maandag wat mij betreft.

Gisteren de jongen weer naar De Heen. Geen best weer maar ze kwamen weer allemaal terug. Niet netjes in 1x maar ze zijn er gewoon weer. De beslissing of ik meedoe op Duffel moet ik nog maken.