dinsdag, september 19, 2017

Verkoop late jongen in Zeeland

Gisteravond laat nog een afstemming gehad met Frederik Dekker. Senior vroeg of niet 1 van de 2 duiven die bij hem zijn gestald voor de verkoop die ze al jaren houden in zeeland ten bate van kankerpatiëntjes, konden aanbieden. Dat betrof dan 1 zoon van de 403 van Van Olmen.
Ik legde dat in de mail voor aan Bart die me niet geheel begrepen had maar heel spontaan een late aanbood van zijn huidige kweek om daar te verkopen!

Snel een stukje tekst gemaakt en met Frederik afgestemd.
Mooi hè, spontaan een goed doel steunen, prachtig! dank Bart!
Kijk gerust binnenkort op GPS auctions voor die verkoop... vele kampioenen steunen dat al jaren. Primair met laatjes maar nu en dan ook een bon voor iets voor volgend jaar.
Bart schenkt iets goeds... en dat is dus van 1 van de allersterkste Marathonspelers van het Antwerpse!

Die 2 zoons van de 403 zitten dus nog even stil. Ze waren vanwege ruimtegebrek even geparkeerd bij senior. Daar is het hok inmiddels nagenoeg leeg overigens. Druk doende met verhuizing naar een andere woning waar geen duivenhok meer past. Hij sluit een Thools hoofdstuk... In de achterliggende 3-4 generaties Laban was sprake van duivensport en nu en dan op het hoogste niveau! In het dorp zijn dan geen Labannen meer die actief duiven houden. Een rare gewaarwording!