vrijdag, juni 08, 2018

Nu al de 3e keer

Nu al de 3e keer dat ik zelf thuis ben of de mogelijkheid heb (eerder weg kon op mijn werk) om de jongen op te gaan leren en opnieuw valt het weer tegen. Zodanig dat nu nog (09:40) het echt niet kan hier i.v.m. een te dikke lucht: geen blauw en zelfs een lichte spetter af en toe.

Bert vanmorgen al even gesproken en geappt met hem en anderen. De duiven die potentieel mee kunnen naar Pau gaan nog mee naar Peronne. Alleen de St-Vincentduiven blijven thuis. Dat zijn 2 koppels die mee gaan kunnen. Zij mogen vanaf vanavond met zijn vieren gezellig samenzijn en kroelen. Vanaf zondag weer apart en dinsdag zo van het hok de mand in.

De doffers vlogen gisteravond en vanmorgen lekker. Het begint erop te lijken. De duivinnen gisteren van tegen 21 uur tot net na 21:35. Ook lekker.
De omvang van de ploeg is hier nog wel een ding. Is de ploeg groter dan trekken de anderen degenen die willen dalen wel mee. Dat gaat nu okee maar als straks na marathons enkelen toch liever minder willen vliegen, zal het niet meevallen om de boel goed aan het trainen te houden. Massa werkt in het geval van trainen ECHT in het voordeel. Een extra reden waarom sommigen veel duiven houden.