zaterdag, juli 28, 2018

Politie op bezoek!

Wat een giller... vandaag de politie op bezoek. Ze hadden een melding ontvangen van de buurman. De duiven zouden er niet goed bijzitten.

Wat een verhaal, nietwaar? Buurman kijk en filmt ongevraagd en ongewenst mee en meent dat de duiven niet goed worden verzorgd. En maakt er een melding van bij de politie.

We leven al jaren in onmin met betreffende knakker maar de laatste tijd stijgt het echt naar zijn hoofd. Hij maakt klimopplanten dood, schuttingdelen worden kapotgemaakt en schrijft allerhande dreigementen. Heel triest zo'n figuur maar helaas leeft hij in zijn eigen wereld en voelt zich niet gehinderd door zijn bizarre rancune, tunnelvisie of andere krankzinnige denkbeelden.

Politieagent van dienst was snel klaar en zag in een oogwenk voldoende. Duiven zaten deels buiten. Pico bello voorzien van alle gemakken, eten en drinken... wie is hier nou niet in orde?
De zoveelste bizarre ervaring met onze buur. Hoe stop je zo'n leipo?


Narbonne liep goed. Kooreman scoorde prachtig. Kleijn en de Jong ook een mooie uitslag. Bergerac zojuist los. Die komen vannacht nog. Ik ben benieuwd!