dinsdag, april 28, 2020

Nieuwe ramen!

Gisteren nieuwe ramen in het hok gezet. Henk hout heeft ze voor me gemaakt voor een prikkie en een goede fles droge witte wijn! JP zette het glas erin en hielp ze af te hangen. Waar zouden we zijn zonder elkaars hulp?! TOPPIE mannen, erg bedankt!

Het was wel leuk om te zien hoe de duiven het ervoeren. Leuk om ze weer eens door de ramen heen te kunnen zien. Ik heb ze bewust nooit echt gewassen om ze maar mat te laten door het duivenstof.  Wellicht dat ik ze nu wat netter hou.

JP zei nog, dit zijn vast de laatste voor dit hok en dat denk ik ook. Geen seizoen hebben (vooralsnog) werkt ook niet motiverend in elk geval.

De EK duiven naar centraal verzamelpunt gebracht. Bleek de andere dag dat ze toch nog niet naar Portugal zouden gaan. De duiven voor Roemeniƫ waren daags ervoor vertrokken maar de mijne die naar Roemeniƫ zouden gaan nog niet. Wat een gedoe allemaal. Om het leuk te houden is het wel zaak dat we een keer door kunnen hoor. Men is wel erg wettisch. Leg uit waarom een duiventransport niet zou kunnen.