dinsdag, mei 25, 2021

Broertje Mammaloe op tijd

Evenbeeld van mammaloe, pappaloe was op tijd uit Salbris.

Niet keivroeg maar bij de eerste 30 van de hoekse waard zou hij toch gescoord hebben, afgelopen zondag. Ik had er 1 mee omdat hij als enige bij de jongen zit. is reservedoffer en staat nu op een laatje van Bert.

Een geweldig dier in de hand. Vader dus uit Zusje/Saarloos en de moeder is de Limoges.

De anderen zouden naar Roye gaan met Nishoek maar dat ging niet door. De ruzie daar is inmiddels zo erg dat ze afgelastten en eerst met mediation in gesprek gaan. 

Mijn pet gaat het te boven. HET initiatief dat de duivensport dient wordt door afdeling Zeeland '96, - het huidige bestuur, zo tegengewerkt dat ze het de nek om willen draaien. Laat Nishoek - Van Iwaarden en friends - nou niet alleen Zeeuwse liefhebbers dienen maar ook diverse andere, uit Brabant, Noord en Zuid Holland, Utrecht enz!!

werkende liefhebbers zijn niet meer behoorlijk afhankelijk maar kunnen hun keuze maken. Ik weet dat er lui zouden afhaken als ze in het keurslijf moeten passen van een afdeling. Hank gaat geweldig, waarom zou Nishoek dan niet kunnen? 

Persoonlijke ruzie is het geworden. Nishoekers worden gevolgd, op de foto gezet enz. Triest dat lui zover gaan om dit initiatief - wat super goed is georganiseerd en velen dus toejuichen - de kop in te drukken.


Op naar komende week.

Was nog 1 laatste ophalen van Sermaises in Zeeland. Bij een tophok, waar een heel scherp mes wordt gehanteerd! al vaker TXT vermeldingen op de marathons en niet voor niks! 

Meeste duivinnen legden gisteren het 1e eitje, overigens.