zaterdag, november 10, 2012

Top prijsuitreiking van de Hoekse Waard

Vanmiddag een goed bezochte, goed georganiseerde prijsuitreiking gehad van de Hoekse Waard! Ik ben goed in de prijzen gevallen en dan is het al snel leuk natuurlijk, dit jaar zeer ben ik zeer goed bedeeld, wat een zegeningen. Dikke complimenten voor de organisatoren, het is prima geslaagd! We gingen iets eerder weg dan het was afgelopen maar waren daarmee een uitzondering... Thuis vielen de bekers in de smaak bij de kleine mannen. Elk een beker en ze gingen apentrots naar bed!

Ondanks het supergrijze weer en druilerige regen bij tijd en wijle de duiven nog even uitgehad. Ze vlogen niet zo veel maar gingen naar lievelust in het bad. Dat was allemaal in de morgen dus tijd genoeg om op te drogen.

Wat me opvalt is dat de duiven die een laatste pen gooien of een voorlaatste niet graag vliegen. Dat voelt dus ongemakkelijk voor ze. Kennen jullie dat ook?

Eergisteren nog eens lekker een zak lijnzaad en een zak onkruidzaad gekocht. Ik mix dat en geef ze graag een hand of zo per dag. Het grit gaat trouwens ook prima op. Elke dag of om de dag vers... ze morsen veel maar per saldo dient het het doel. Duiven MOETEN grit hebben, vergeet dat niet!

Volgende week tentoonstelling in de club.
Viertallenshow oude duiven en dhr Stout komt keuren.
Enkele rondes op het rad van avontuur / fortuin.
Een succesformule