zondag, oktober 23, 2016

Nog ff

Nog ff (even) en dan koppelen velen alweer. Hier is het nog niets van dat al. Ik nam de eitjes weg bij de vliegers... overbroeden is gedaan. Nog snel wat ruien van de kleine veren en de slag- en staartpennen. Voor je het weet is dat ook weer achter de rug. Het is niks, al die veren maar het is ten goede voor 2017.

De laatjes staan in de lucht. Nog niet allemaal even graag en lang maar ze zjjn airborne in elk geval. Ze ruien ook flink: lekker gezond.

De verkoop gaat goed. Toch blijft het me verbazen dat sommige bonnen nog relatief laag staan. 2 NPO winnaren nog op 5 en 6 tientjes???
Nog diverse koopjes op 4 tientjes. Wat is dat toch dat sommigen perse bij iemand aankloppen die feitelijk amper in de schaduw kan van anderen maar toch liever daar een bonnegje van kopen voor meer geld??

Kooptips: vd Streek (NPO winnaar), Otterspeer (2 uit de kwekers), Dekker ook een NPO winnaar... vd Bos, zowel Richard als zijn vader, en wat davhten we van Rotterdamse cracks van Dorp?? Timmer niet te vergeten... toppers!!


Nog over de doping in Belgie: PEC zou er bij zitten. Dat is de vliegstal van PIPA. Deze keer pech voor PEC??