woensdag, november 27, 2019

DETOX ?

Ha, ik had nog een halve zak (ongeveer) over van de detox mengeling van Matador.
Deze week verstrekt. Vanwege de honger die ze hebben in deze tijd eten ze alle op. Dus ook het Mariadistelzaad. Het donzen wat ze gelijk extra zouden gaan doen, zie ik niet terug. Geen verschil met de week ervoor noch de laatste dagen nu ze weer winter-rust mengeling hebben.

Zeg het maar. Ik denk (zoals zoveel) iets meer marketing dan werkelijkheid. Het was erg duur herinner ik me nog. Omdat het voor mij met 1 zakje allemaal niet zo heel veel uitmaakt als dat een keer zo is (en hey, ik had nog volop over van 't seizoen), leek het me het proberen waard. voor mij heeft het zijn waarde niet bewezen helaas.

Op Rotterdam Zuid waren ooit 14 verenigingen hoorde ik laatst op de kringvergadering. Helaas vanaf 1 januari geen enkele meer!
Ik las van vertrek NPO bestuurders. Er wordt nogal wat geklaagd over de voorzitter. Secties is een zootje en ieder voor zich. We zijn met z'n allen weer als vanouds bezig. Veel negativisme waar ook geen detox voor lijkt te zijn.
Vd Kruk heeft visie en ik vind die zo gek nog niet. Helaas is aansluiting van de achterban niet goed genoeg gelukt en lijkt dat er ook niet in te zitten. Volgens mij blijft er een beperkte visie over: sterfhuis. De duivensport zal op deze manier door een steeds krimpend aantal mensen worden bedreven. Gevolgen navenant: centraliseren in regio's en een trend van alsmaar minder liefhebbers met meer duiven incl. specialisatie/professionalisering. Ik vrees dat dit het is. De sport is nog niet verdwenen maar het ijltempo naar de verandering zoals ik hierboven schrijf is er. Zorg dat je je eigen keuzes maakt.