maandag, februari 29, 2016

Beurs

Goede berichten over de Gouden Duif, lees ik her en der. Superconcept van de heren Hermans!

Nog een handvol moet ik er ringen, dan is het gedaan voor de eerste lichting. Van Oded komen er dan nog een tweetal omdat ik die eitjes heb verstoken onder een voedsterkoppeltje. Ik hoop op cracks maar helaas is de spoeling gewoon erg dun, bij wie niet?

Wat opvalt is de honger van de duiven naar vi-spu-min. Een mineraal van Backs waar ze erg veel zin in hebben. Niet vanwege het zout (denk ik) maar calcium. Ze mogen zoveel ze willen. Spuiters ken ik niet ondanks dat. Zouden die er wel zijn, dan krijgen de ouders een aantekening. Ik zie het niet graag dat een duif overdreven veel drink bij het azen. Ergens klopt er dan iets niet.

Zaterdag is er Beurs in Houten. Zondag ook trouwens maar ik ga zaterdag. Spreek me gerust even aan als je me herkent. Veel ga ik niet kopen maar RopaB staat op mijn lijstje en enkele geglazuurde potjes. Ook gele druppels wil ik uitproberen. Ik lees er dikwijls over in m.n. De Belgische reportages. Verder vooral mijn licht weer eens opsteken over de nieuwigheden... Altijd leuk.

Nieuw wordt een videobericht, een zogenaamd vlogberichtje. Zoon Merijn gaat aan de slag.



Ja inderdaad ik ben het die een berichtje voor Papa zal maken en samen met hem op dit blog zal zetten een zogenaamd vlogberichtje.

Groeten Merijn