zondag, augustus 30, 2015

Goed afgelopen maar oostenlijk lossen?

De vluchten gisteren verliepen veel beter dan een week eerder. Kwam dat omdat er oostenlijk werd gelost? Lijkt me stug. Er was veel minder windkracht dan vorige week. Plus bij thuiskomst meer west dan oost. We zagen de wolken hier ter plekke van ZW naar NO schuiven, gisteren.

Als je dan als afdeling Oostelijker lost ( wat heet: gewoon pal zuidelijk), dan zijn met die omstandigheden de Oostenlijk gelegen liefhebber de mannen in bonus. En warempel, dat was dus ook zo. Het Oostenlijk deel van de afdeling graaide de punten.
Kijk, de motieven zijn sec genomen erg nobel geweest, geloof ik. Door het uiteindelijke verloop is de schijn wat tegen. Zulke constructies moet je niet willen.

Gaan we met erg westelijke wind dan aub ook op het strand van zuid België of van Frankrijk lossen?met tegenwind niet zo ver of met wind op de poepert maar naar een wat zuidelijker station?

Ik ben er sowieso voor om gewoon op het kompas te vliegen. Elke afdeling gewoon zuidelijk gelegen losplaatsen, niet ZW of ZO gelegen... Maar ja, de snelwegen in België en Frankrijk liggen al jaren zo, waardoor we al jaren die vlieglijn hebben gecreëerd. Men rijdt de snelwegen en gaat niet al te ver daarvandaan. Als je zelf naar het zuiden gaat, weet je dat wel, veel losplaatsen langs de Franse wegen. Tsja ach, voer voor de vergadertijgers deze winter.


Mijn ruilduifje gaat vanaf heden door het leven als Daphne. Klein eerbetoon aan de sprintkoningin van NL op de 100 en 200 meter met goud op die 200 meter, afgelopen vrijdag!

De kweker ervan, Wim van Es, heeft nog een bon aangeboden op Duivenmarktplaats, check maar ff, bon nr 135, hij heeft wezenlijk goed spul zitten, doe je voordeel ermee!