donderdag, april 07, 2016

Drukke baasjes

De doffers doen maar druk onderling. Dons valt er volop, zou dat van dat Hexenbier zijn? Morgen laat ik ze samen. De komende 2 weken zijn ze dan samen, daarna op dubbel weduwschap.
Nog 1 weekje Hexenbier en verder plenty van alles. Drijvende doffers zijn drukke baasjes en geven zich soms geen tijd voor een fatsoenlijke maaltijd. Vandaar de komende week de potjes vullen.
Ook de duivinnen krijgen dan genoeg de kans om te eten en hebben tijdens de maaltijd niet die wildebras achter zich aanrennen.

De doffer die zaterdag achter was is terug, trouwens. Is diep gegaan maar terug. Hij zit apart om van 't weekend zijn vak weer te mogen claimen. Ik ben er blij mee. Geeltabletje opgestoken en verder volop te eten. Die krijgt tijd voor herstel in elk geval.

Hoe kan zo'n duif zo ver uit koers zijn geweest joh?
Overigens ook opmerkelijk: die fondduiven komen terug! Voorheen met die Vitesse/midfond duiven kon je het vergeten, die kwamen niet meer terug.

Gezien dat we toch met gummies gaan moeten werken op de internationale wedstrijden (ZLU)? Wordt een klokje van senior voor ingezet.